Juniorer i SST

Här på sidan publicerar vi lite av vad som händer bland ungdomar och barn i SST. Välkomna att höra av er med idéer och material/bilder. (skicka till arapahos@telia.com)

Stockholmskretsen anordnade en trevlig Bedömningsträff på Broby gård i strålande solsken. Ett gäng duktiga juniorer tävlade i Barn med hund.

Fotograf: Lars Svensson

Juniorerna i SST visar framfötterna! Patricia Friberg kvalat till SM i Juniorhandling i Lidköping 7/5 !!!

Vinnande Juniorhandler i SST 2016 – Grattis Patricia Friberg!!!

Valpmys, Philippa deltar i omhändertagande och socialisering av valparna i kenneln.

Norah vann juniorhandlingen i Malmö 19/3 och fick därmed biljett till uttagningen i Svenska landslaget för Juniorhandling!                        

                                                                                                                      Patricia Friberg 3:a i samma tävling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonja Lindkvist och Elin Norelius vann Barn med hund SST Sala 17-02-26.

Maria Andersson etta i Juniorhandling SST Sala 17-02-25.

Wilma Lehikoinen debuterade i Juniorhandling på Dalarnas kennelklubb inofficiella utställning i Malung 28 januari. Och med den äran sen – hon vann klassen!

Philippa Neeman, Norah´s syster, startade 2017 med att vinna sin klass på MyDog 8 jan!

Här är Norah Neeman som framgångsrikt har tävlat i Juniorhandling något år. Och i år på Hundmässan i Älvsjö placerade sig 4:a i SM 2016 ! På MyDog 6 jan vann Norah sin klass igen !

Syskonen Patricia och Philippa Friberg är också fantastiskt duktiga med sina kennelns hundar. Här är Patricia som på denna bild vann sin klass i Juniorhandling på Öland 2016. På MyDog 2017 var Patricia med i stora finalringen och visade hund i avelsgruppen!Här är Philippa som vann Miniorhandling i Stockholm 2016.Ungdomarna tävlar inte bara i Juniorhandling. De brukar också visa hund i de vanliga utställningsklasserna. Här en bild på Maria Andersson då hon vunnit veteranklass samt tävlat i Juniorhandling i Gimo 2016.