🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

🐾🐾🐾🐾

Nu är det dags igen!

På Kungsbacka Brukshundsklubb har vi möjlighet att hålla kurser till en ringa kostnad, vilket betyder att vi kan vara utomhus på fina gräsplaner och vid dåligt väder vistas antingen på stora altanen (inbyggd med tak)  eller på andra våningen i klubbhuset. Där finns toaletter och möjlighet att köpa en kopp kaffe eller annat.

Tänkte återigen starta en rallylydnadskurs för shih tzu. Nu en kombination nybörjare/fortsättning samt vardagslydnadsövningar och även ett och annat trick!

Perfekt för den unga hunden eller för den lite äldre som kommit lite längre – kursen anpassas i möjligaste mån efter individernas nivå.

Max antal deltagare på kursen är 8 ekipage. Vi fortsätter där vi slutade sist för dom er varit med tidigare. För de som är nytillkomna börjar vi från början. Repetitioner är också bra för att hålla kunskapen vid liv. Vi kör teori och praktik om vartannat och håller på ca 1,5 tim, 1 gång/vecka i 6 veckor med start i mitten av oktober. Pris 600 kr som inbetalas till klubben innan första kurstillfället.

Om ni är intresserade, kontakta Ulla Olsson mob 0706-092625 eller anmäl på ulla.olsson@shih-tzu.se. Som vanligt gäller ”först till kvarn…”

Välkomna att anmäla ert intresse!

Ulla Olsson

Aktivitetsansvarig

Specialklubben för Shih-Tzu


🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾