Start

Nyheter

Välkommen att bli medlem i Specialklubben För Shih tzu (SST)

SST är en specialklubb inom SKK som har rasansvar för Shih Tzu har som uppgift att bevara rasensspecifika egenskaper.

Vi ser också som vårt ansvar att se till alla medlemmars intressen

att ha roligt med sin hund, därför arbetar vi för att ha ett så

brett utbud som möjligt av aktiviteter.

Anmälan medlemskap

SPECIALKLUBBEN FÖR SHIH TZU VÄSTRA KRETSEN

Hälsar alla medlemmar välkomna till ringträning/socialträning följande dagar 29/9, 13/10 och 11/11 mellan 19:00 – 20:00 på Göteborgs Hundarena, Lyckohallen

Åskvädersgatan 1 Göteborg

Pris 40 kr betala med swish 123 693 6389

Välkommen

Nu är det dags igen!

På Kungsbacka Brukshundsklubb har vi möjlighet att hålla kurser till en ringa kostnad, vilket betyder att vi kan vara utomhus på fina gräsplaner och vid dåligt väder vistas antingen på stora altanen (inbyggd med tak)  eller på andra våningen i klubbhuset. Där finns toaletter och möjlighet att köpa en kopp kaffe eller annat.

Tänkte återigen starta en rallylydnadskurs för shih tzu. Nu en kombination nybörjare/fortsättning samt vardagslydnadsövningar och även ett och annat trick!

Perfekt för den unga hunden eller för den lite äldre som kommit lite längre – kursen anpassas i möjligaste mån efter individernas nivå.

Max antal deltagare på kursen är 8 ekipage. Vi fortsätter där vi slutade sist för dom er varit med tidigare. För de som är nytillkomna börjar vi från början. Repetitioner är också bra för att hålla kunskapen vid liv. Vi kör teori och praktik om vartannat och håller på ca 1,5 tim, 1 gång/vecka i 6 veckor med start i mitten av oktober. Pris 600 kr som inbetalas till klubben innan första kurstillfället.

Om ni är intresserade, kontakta Ulla Olsson mob 0706-092625 eller anmäl på ulla.olsson@shih-tzu.se. Som vanligt gäller ”först till kvarn…”

Välkomna att anmäla ert intresse!

Ulla Olsson

Aktivitetsansvarig

Specialklubben för Shih-Tzu

Sidan uppdaterad 2021-09-21

Nya protokoll

Bilder från inoff på Tjörn och från Backamo

under våra aktiviteter