Nordic Dog Show 14-15 december 2019

Den 14 och 15 dec 2019 hålls årets sista officiella hundutställning, plats Stockholmsmässan i Älvsjö

I år kommer Specialklubben för Shih-Tzu att vara representerade på Rasklubbstorget – och detta tack vare Inga-Lill och Tobbe Malmros-Ållebratt. Här får ni även träffa deras Shih-Tzu-killar och få lite info om hur man sköter pälsar och sätter upp tofsar och svar på eventuella frågor. Jag lovar – det är väl värt ett besök. Montern kommer att vara bemannad även under söndagen, då finns Yvonne Wikström Frid & Mikael Wikstöm och deras Shih-Tzu-tjejer i montern.

Totalt kommer det att finnas 180 raser att beskåda på rastorget.

För dig som är intresserad av hur det går i utställningsringen så finns vi i ring B19. Utställningen börjar kl 9.00 och i år är Susan Crossley från England domare. Totalt är det 71 Shih-Tzuer anmälda.

OBS!! Shih-Tzu ställs ut den 14 dec!!

Hjärtligt välkomna!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *