Aktivitetssida

Shih Tzu är en stark liten hund som är alert och mycket intelligent. Den tycker om att lära sig saker. Flera hundar tränar och t o m tävlar i både Rallylydnad och Agility såväl som Nosework och Lydnad. Men även i vardagen kan man ha olika aktiviteter för sig för att stimulera hunden allt från trix till vardagslydnad och roliga lekar.

 

Rallylydnad

Shih Tzu visar framtassarna i lydnadssammanhang. Här på SBK´s sida kan man se tävlande Shih Tzu och deras förare. Vi har flera som tävlar.

För 4:e året i rad är detta fantastiska ekipage med i Rallylydnads-SM i Hallsberg 6-9 juni. Med hela 699/700 poäng placerade
dom sig på 10: e plats på SM listan över drygt 1000 ekipage.
Stort Grattis & lycka till Mia & Emeli

Södra Kretsen önskar Mia & Emelie ett stort GRATTIS till det fantastiska resultatet i Ulricehamn första advent
med poängen 100+100+100 ? ??

 

Stort hjärtligt Grattis Mia & Emelie till en hedersvärd 30:e plats (av ca 1150 ekipage från start) i SM Rally 2018 ?
En fantastisk insats som ni båda ska vara mycket stolta över!

 

 

 

 

Stort Grattis till Mia & Emelie som idag 23/7 gick vidare till SM-kvalet i Rallylydnad i Ronneby. Ni är ett fantastiskt team tillsammans!
Stort lycka till imorgon ?

 

 

 

 

 

 

Även detta året har vi ett Shih Tzu-ekipage som torsdagen den 26 juli ska vara med i kvalet inför SM i Ronneby den 27 juli. Självklart håller vi alla tassar vi har för Mia & Emilie dessa dagar!  ??

Grattis till Mia Bergstrand och Ester som idag 14/7-18 tog 3:e godkända resultatet i avancerad klass på 83 poäng och blir nu uppflyttade till mästarklassen

 

⭐ Rallylydnads Championat till Emilie och Mia !!! 

Fantastiskt roligt! Vi har nu fått Sveriges första Rallylydnads Champion i vår ras! Det visar vad mångsidig och träningsvillig den är. Stort grattis till Mia Bergstrand och lilla Emilie, Kjeanns Special Girl! Hoppas att fler följer i deras spår.

Nytt från Mia och Emilie -seger både 8 och 9 april. Nu har de 697 poäng av 700 möjliga på SM listan !!!

Mia och Emilie (Kjeanns Special Girl) gjorde det igen! Hon blev rallylydnadschampion första helgen i mars 2017. Vi gratulerar!!! Säg vad man inte kan göra med en Shih Tzu !?

Rallylydnad i Svalöv 30 sept 

Mia Bergstrand tävlade med sin Emilie, Kjeanns Special Girl, i mästarklass och fick full pott- 100 poäng!
Rallylydnad på Öland 

Helgen 15-16 juli tävlade Mia och Emilie i mästarklass och fick ihop 100 av 100 möjliga poäng!!!

Mia Bergstrand och Kjeanns Special Girl

En speciell flicka

Kjeanns Special Girl – eller Emilie som hon lystrar till har nu tävlat i Rallylydnads SM med sin matte Mia Bergstrand.  Att kvalificera sig till SM är stort då det är enorm konkurrens om de få platserna.

Rallylydnadsmästare i SST 2016 – Grattis till Mia Bergstrand och Emilie (Kjeanns Special Girl) till ännu ett fantastiskt år !

2016
Mia Bergstrand och Emelie (Kjeanns Special Girl) gjorde en runda med 100 poäng i mästarklass, dvs full pott. Samma förare gjorde 87 poaäng med Ester (Kjeanns Still The Same) i avancerad klass.
Övriga resultat återfinns på SBK s sida, se länk ovan.

mia-rallylydnad